Borac namučio Igokeu, nestvarna partija Kneževića

Košarkaško prvenstvo BiH

Borac namučio Igokeu, nestvarna partija Kneževića

H. Zilić

U meču prvenstva BiH za košarkaše u skupini za prvaka, Igokea je u sjajnom meču savladala Borac rezultatom 86:90.

Utakmica je od samog početka bila izjednačena. Viđena je velika borba na parketu.

Igokea je imala i dvocifrenu prednost, ali je i Borac brzo uzvraćao i utakmicu držao u egalu.

Ipak na kraju je više koncetracije, ali i iskustva imao tim iz Laktaša za konačnih 86:90.

Ilić sa 20 poena, sedam skokova i tri asistencije bio je najbolji u redovima Igokee, Edin Atić je dodao 12 poena i četiri skoka.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Fenomenalnu partiju u dresu Borca pružio je Knežević, koji je ovaj duel okončao sa 28 poena, 11 asistencija i pet skokova. Dobar je u redovima Borca bio i Tanasaković sa 19 poena i deset skokova.

Igokea je na omjeru 3-0, Borac ima 3-2. Liga je dosta izmješana, ima zaostalih mečeva, tako recimo Sparsi imaju dvije odigrane utakmice, a Leotar šest, pa do zadnje utakmice tabela neće biti "čista".

Promo

Top Komentari

Harcos
Mrzim Igokeu! Ali ovo nije pravi Borac već Igokeina filijala. Pravi Borac ima žuti obruč u slovu B i igra treću ligu. Ovo je predstava za ruralce.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi