Breogan je stigao možda i do trijumfa sezone, a Musa je odmah reagovao

Poslao poruku

Breogan je stigao možda i do trijumfa sezone, a Musa je odmah reagovao

H. Zilić

U 31. kolu španske ACB liga Breogan je ostvario veliki trijumf u gostima.

Savladali su Gran Canariju rezultatom 84:86 i tri kola prije kraja ostali u utrci za play off, a upravo je Gran Canarija jedna od ekipa s kojom će Breogan voditi veliku borbu za play off u naredna tri kola pa ovaj trijumf ima još više na značaju.

Breogan je u finišu sezone oslabljen neigranjem našeg Džanan Muse koji se oporavlja nakon operacije, a i jedan je od najboljih igrača ACB lige.

Odmah po završetku meča na Kanarksim Ostrvima, Musa se oglasio putem društvenih mreža.

"Bravo momci, nevjerovatna pobjeda", napisao je Musa putem Twittera.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Breoganu je cilj prije početka sezone bio da što prije osiguraju opstanak u ACB ligi i da ne strahuju do kraja sezone, ali sjajne partije dovele su ih u pozicijiu da se bore za play off i samim tim plasman u evropska takmičenja.

Top Komentari

King_Kenny
...bolje igraju bez njega,samo trosi lopte bez veze.
2 12
Paradoks
Ovdje piše Džennis, a ne Džanan. To mu je valjda buraz. Sklonite ove majmunolike fotografije.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi