Brotnjo slavilo protiv Gruda, Čapljina protiv Busovače
Otpočelo je takmičenje i u 1.ligi HB

Povratak u natjecanje Čitlučani proslavili pobjedom nad Grudama

Brotnjo slavilo protiv Gruda, Čapljina protiv Busovače

Otpočelo je i natjecanje u košarkaškom prvenstvu HB, a u tri utakmice odigrane preko vikenda valja izdvojiti pobjedu Brotnja nad prvakom Grudama 72:65, te dobar start Čapljine koja je kod kuće visoko porazila Busovaču 91:62.

U dobroj i kvalitetnoj utakmici Čitlučani su se snašli bolje i u 3/4 nakon prvog poluvremena koje je proteklo u egalu napravili razliku koja je na kraju bila nedostižna za ekipu Gruda.Branimir Mašić i Ante Prce najefikasniji kod Brotnja sa po 15 koševa, dok je za Grude Galić ubacio 22 poena, a 12 Šušak.

Čapljina je sinoć u svojoj dvorani deklasirala tim Busovače uz fantastičnu predstavu bivšeg košarkaša Leotara i Slobode Milana Lužajića koji je zatrpao koš Busovače s 41 poenom. Milanović je ubacio 19, a Deni Radak 16 u trijumfu Čapljinaca. Mešinović s 11 i Gazić s 12 koševa su jedini nešto pokušavali u redovima gostiju.

Momčad Posušja bila je također sigurna u prvom kolu. U Mostaru su bez većih problema savladali ekipu Zrinjskog II rezultatom 94:71. Josip i Ante Ramljak predvodili su svoj tim do sigurne pobjede s 26 odnosno 22 poena dok je Leko dodao 18 koševa. Obradović s 15 i Zlomislić s 11 najbolji kod poletaraca Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu 1. liga HB:

Vitez je bio slobodan a svoj meč danas će odigrati Široki II i Ljubuški.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi