Budućnost u Morači nije izgubila od decembra 2016. godine
Foto: ABA

Težak zadatak za Zvezdu

Budućnost u Morači nije izgubila od decembra 2016. godine

M. Šljivak

Budućnost i Crvena zvezda sutra će u Morači odigrati treći meč finalne serije ABA lige.

Nakon dvije utakmice u Beogradu rezultat u seriji je neriješen (1-1), a Zvezda će u prepunoj dvorani Morača u Podgorici pokušati da vrati "brejk" kojeg je Budućnost napravila u Pioniru.

Ulog za oba tima je ogroman - plasman u Euroligu. Budućnost je spremna da oduzme trofej beogradskom timu, a na trofej itekako mogu računati ako nastave niz nepobjedivosti na svom parketu.

Posljednji meč u ABA ligi Podgoričani su izgubili 18. decembra 2016. godine od Cedevite i od tog trenutka nijedan tim nije uspio da trijumfuje na vrućem parketu Morače.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ove sezone su pobijedili u svih 13 utakmica u ovoj dvorani i sasvim sigurno da Zvezdu čeka ogroman posao ako žele uzvratiti pobjedom na gostujućem terenu. Ukupan niz pobjeda Budućnosti je za sada stao na brojci 20.

Treća utakmica Budućnosti i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije