Cedevita na pogon Cobbsa i Pullena savladala Budućnost,
Cedevita je ostvarila pobjedu u prvom susretu polufinala play-offa protiv Budućnosti (FOTO: ABA)

Dobar nastup Nemanje Gordića

Cedevita na pogon Cobbsa i Pullena savladala Budućnost,

E. Dindić

U prvoj polufinalnoj utakmici play-offa ABA lige svoj susret odigrali su Cedevita i Budućnost iz Podgorice. Pobjedu su na kraju slavili  domaći košarkaši rezultatom 90:83.

Prvi period pripao je domaćim košarkašima rezultatom 21:18. Drugi period nešto bolja igra gostiju iz Podgorice te ovaj period rješavaju u svoju korist rezultatom 20:16. Na veliki odmor otišlo se pri rezultatu 38:37 za goste iz Podgorice.

Treći period vidjeli smo igru bez odbrana,u kojoj se bolje snašla Cedevita koja ovaj period rješava u svoju korist rezultatom 28:21. Nakon 30 minuta igre na semaforu u Zagrebu stajao je rezultat 65:58 u korist domaćih košarkaša.

Odlučujući period ponudio je dobru košarku, igralo se koš za koš a u takvoj igri bolje se snašla Cedevita te na kraju slavila pobjedu rezultatom 90:83.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Najefikasniji u domaćem sastavu bili su Justin Cobbs sa 23 poena, dok je Jacob Pullen dodao 20. Goste iz Podgorice predvodili su Earl Clark sa 23 poena dok je Norris Cole dodao 13.

Bh. reprezentativac Nemanja Gordić susret je završio sa 11 poena i šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi