Čeka nas pakao u Beogradu: Zvezda u majstorici dočekuje Budućnost, a kvote su "smiješne"

Zna se ko je favorit

Čeka nas pakao u Beogradu: Zvezda u majstorici dočekuje Budućnost, a kvote su "smiješne"

E. Čaušević

Crvena zvezda i Budućnost večeras u Beogradu igraju petu odlučujuću utakmicu za titulu ABA lige.

Zvezda je uspjela otvoriti seriju s dvije pobjede i činilo se da je sve gotovo, ali je Budućnost u Podgorici došla do 2:2 i izborila majstoricu u Beogradu gdje ih sigurno čeka paklena atmosfera.

Ove utakmice obilježila je nevjerovatne netrpeljivost na tribinama, a košarkaši obje ekipe dobili su nevjerovatne uvrede u ovim utakmicama. Nakon dešavanja u Podgorici sigurno je da nas večeras u Beogradu očekuje najpaklenija atmosfera u ovom finalu.

Utakmica se igra večeras od 19 sati, a prema kladionicama čini se da ćemo dobiti novog prvaka ABA lige. Budućnost brani titulu, no kvote na kladionici govore da je Zvezda izraziti favorit.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mnogi nisu očekivali da će biti tolika razlika u kvotama za večerašnji okršaj pogotovo jer je ovo odlučujujući meč. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti ponudu za ovu utakmicu, te kvote koje će vas sigurno iznenaditi. Kvote možete pogledati OVDJE.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi