Cleveland Cavaliersi su tim na koji se ni slučajno ne smijete kladiti
Ekipa koja je u proteklim godinama s Jamesom bila stalni član finala NBA lige ove sezone je jednostavno dotakla dno.

Kladionice im ne vjeruju

Cleveland Cavaliersi su tim na koji se ni slučajno ne smijete kladiti

E. Čaušević

NBA liga je ušla u pravi ritam, a iz dana u dan gledamo sjajne utakmice na parketima najbolje lige svijeta

Dok nam se playoff lagano bliži sve je nekako jasnije koje ekipe imaju kapacitet da se bore za mjesto u završnici. Iako je do kraja regularnog dijela sezone ostalo još dosta utakmica već je jasnije da postoje ekipe koje već sada skoro da nemaju šanse za playoff.

Sigurno da na toj listi vodi Cleveland Cavaliers koji je u prethodnih nekoliko godina bio stalni član finala NBA lige. Međutimm, odlazak LeBrona Jamesa je nešto s čime se ovaj tim jednostavno ne može nositi, a to najbolje pokazuje činjenica da imaju tek devet pobjeda i čak 39 poraza u tekućem dijelu sezone.

Cavaliersi će večeras ponovo istrčati na parket jer igraju protiv Boston Celticsa. I oni neiskusni kladioničari bi trebali znati da Cleveland treba izbjegavati, a da im kladionice nikako ne vjeruju najbolje pokazuje današnja ponuda.

Naime, kvota na pobjedu Celticsa u ovom okršaju je samo 1.03 u ponudi kladionice MOZZART, dok za kvotu Clevelanda nema riječi. Odavno nije bila tolika kvota na pobjedu jedne NBA ekipe, a to najbolje pokazuje u kakvoj situaciji se nalazi dojučerašnji tim LeBrona Jamesa. Kvotu na pobjedu Clevelanda možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

madr1dist4
Kocka i kladionica je haram
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti