Drama pripala komšijama: Crnogorci ostvarili prvu pobjedu ikada protiv Grčke

Sjajna utakmica

Drama pripala komšijama: Crnogorci ostvarili prvu pobjedu ikada protiv Grčke

Esmer Oštraković

Iako niti jedna selekcija nije imala šansu za prolaz u narednu rundu takmičenja, sjajnu utakmicu odigrale su reprezentacije Crne Gore i Grčke. Pobjedu je na kraju slavila Crna Gora sa 73:69.

Crnogorci su odigrali zaista fenomenalan meč, igrali su dobru odbranu, jako dobar napad i na kraju su slavili pobjedu.

Prva četvrtina otišla je u korist Crne Gore i već tada se dalo naslutiti da bi mogli ostvariti pobjedu na ovoj utakmici.

Jako dobro su odigrali i u drugoj četvrtini, zadržali su prednost i na odmor su otišli sa vodstvom od šest razlike.

Konačan rezultat, nakon sjajnog prvog poluvremena Crnogoraca, bio je 36:30 i Grci su se morali probuditi u drugom poluvremenu.

Oglasi

To se nije desilo, Crna Gora je igrala sjajno i na otvaranju drugog poluvremena i u zadnju četvrtinu ušli su sa vodstom od osam razlike.

Malo slabiju završnicu utakmice odigrali su Crnogorci, ali ipak su na kraju uspjeli da ostvare pobjedu.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Treba istaći i da je bilo dosta drame u završnici utakmice jer se Grčka umalo uspjela vratiti, pa čak i preokrenuti rezultat.

Ipak, Crnogorci su ostali mirni i na kraju su ostvarili prvu pobjedu ikada protiv Grčke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti