Jeziv pad Dine Radončića, igrači Crne Gore se hvatali za glavu kada su vidjeli šta se desilo

Na svu sreću nije teže povrijeđen

Jeziv pad Dine Radončića, igrači Crne Gore se hvatali za glavu kada su vidjeli šta se desilo

Endin Čaušević

Košarkaši Crne Gore igraju trenutno protiv Grčke meč petog kola druge faze Svjetskog prvenstva. Crnogorci nakon prvog poluvremena vode sa 36:30, no dosadašnji dio meča obilježio je jeziv pad Dine Radončića zbog kojeg su se njegovi saigrači uhvatili za glavu.

Crna Gora je nakon plasmana u drugu rundu Svjetskog prvenstva došla u vjerovatno najtežu grupu i prolazak u četvrtfinale već tada je izgledao kao nemoguća misija.

No, naše komšije žele da se prikažu u najboljem svjetlu i mora se priznati da su u prvom poluvremenu pružili odličnu igru protiv Grčke.

Crna Gora ima prednost od samog početka, a prva dionica ovoj ekipi pripala je sa 19:14.

Grci su se malo probudili u drugoj četvrtini, no to nije bilo dovoljno da zaustave raspoložene Crnogorce koji nakon prvog poluvremena imaju prednost od šest poena razlike (36:30).

Oglasi

Ipak, prvo poluvrijeme obilježila je situacija koja se desila u finišu druge četvrtine kada smo vidjeli jeziv pad Dine Radončića.

Nakon fantastične akcije Crnogoraca Radončić je uspio da poentira uz faul jednog igrača Grčke, no potom je nezgodno pao na parket.

Radončić je zbog pada ostao i bez daha, a koliko je to sve izgledalo ozbiljno najbolje su pokazale reakcije njegovih saigrača koji su se odmah počeli hvatati za glavu.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Međutim, nakon što je Radončiću ukazana pomoć on se pridigao i na svu sreću nije ozbiljnije povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti