Navijači Partizana ismijavaju velikog rivala: "Ne, niste kopirali"

Javna prozivka

Navijači Partizana ismijavaju velikog rivala: "Ne, niste kopirali"

Midhat Šljivak

Rivalstvo beogradskih klubova Partizana i Crvene zvezde u fudbalu i košarci bez dileme je jedno od najvećih na svijetu. Nema ljubavi između dva kluba, a koliko navijačima znače utakmice ovih klubova dovoljno govore činjenice da često i rođena braća ne pričaju pred i nakon derbija. Koristi se naravno svaka prilika da se prozove vječiti rival, a sada su na scenu stupili navijači Partizana koji su rivale prozvali zbog snimaka dronom iz Arene na meču Eurolige.

Navijači Partizana odlučili su na društvenim mrežama prozvati rivalsku Crvenu zvezdu zbog načina na koji su protekle noći na utakmici Eurolige snimali publiku u Areni.

Iz Crvene zvezde su iskoristili dron kako bi snimili scene unutar dvorane tokom predstavljanja ekipe i sve je izgledalo zaista spektakularno.

Međutim, odmah su se javili navijači Partizana. Crno-bijeli su ove kadrove snimali često u protekloj sezoni Eurolige i sada su krenule prozivke za kopiranje.

Na društvenim mrežama je ogroman broj prozivki na račun Crvene zvezde od strane navijača velikog rivala. Smatraju da je ovo čista kopija i naslađuju se činjenicom da ih crveno-bijeli kopiraju.

Oglasi

Pogledajte scene pred jučerašnju utakmicu Crvene zvezde s Asvelom, te detalje s utakmica Partizana od prije nekoliko mjeseci i prosudite sami da li se radi o kopiji.

Što se tiče nove sezone u Euroligi Crvena zvezda je krenula pobjedom. U ispunjenoj Areni razbijen je Asvel rezultatom 94.73.

Partizan je s druge strane krenuo porazom. Gostovanja u Tel Avivu kod Maccabija nikako im ne idu i već 13 godina se ne zna za pobjedu u ovom gradu.

Tako je bilo i jučer. Partizan je lagano poražen 96:81, a treba napomenuti da će ovaj tim tek u 3. kolu odigrati prvi meč pred domaćim navijačima i to protiv jednog od najvećih favorita Eurolige ekipe Barcelone. Meč se igra 17. oktobra.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

U narednom kolu oba beogradska kluba su gosti. Crvena zvezda ide u Kaunas kod Žalgirisa, dok Partizan gostuje u Francuskoj ekipi Asvela.

Top Komentari

ssakodes
Bolja je od bilo koje Via.gre. Svima savjetujem da probaju barem jednom u životu - višestruko će vam poboljšati se.ksualni život, pročitajte sami-----> mub.me/alfa
0 0
Zax
Koja atmsfera svaka cast i jednim i drugim.Partizan drzi 10 rekorda evrolige po posjecenosti sa preko 20000 hiljada mjesta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti