Crvena zvezda potpuno uništila Budućnost u drugoj utakmici finala
Beograđani nisu imali milosti prema crnogorskom timu

Jedan od najtežih poraza Podgoričana u ABA ligi

Crvena zvezda potpuno uništila Budućnost u drugoj utakmici finala

S. Pašalić

Košarkaši Crvene zvezde su na svom parketu razbili Budućnost u drugoj utakmici finala ABA lige sa 107:69.

Nakon što je Budućnost povela u ranoj fazi prve četvrtine sa 12:8, Crvena zvezda je napravila preokret i dobila prvu dionicu igre sa 26:19.

U drugoj četvrtini košarkaši domaćeg tima su povećavali svoju prednost koja je u jednom trenutku iznosila i 20 razlike, a na odmor se otišlo sa 54:38 za Zvezdu.

Nastavak je donio još bolju igru Crvene zvezde koja nije imala milosti prema košarkašima Budućnosti, a konačni rezultat je glasio 107:69.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Crvenu zvezdu je do pobjede predvodio Perperoglu sa 17 poena, a pratili su ga Rivers sa 16, te Dobrić sa 12 poena. Kod ekipe Budućnosti Nemanja Gordić je postigao 11 poena, a Barović i Bell su postigli po 10 poena.

Zvezda je povela sa 2:0 u seriji, a naredne dvije utakmice bi se trebale igrati u Podgorici. Jedina loša vijest za Beograđane je što je Stratos Perperoglu napustio ovu utakmicu zbog povrede i vidjet ćemo da li će biti spreman za utakmicu u Podgorici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi