Trener Nikole Jokića ušao na parket, prijetio sudijama i urlao na njih: "Je**te se, je**te se!"

Nezadovoljan njihovom odlukom

Trener Nikole Jokića ušao na parket, prijetio sudijama i urlao na njih: "Je**te se, je**te se!"

Esmer Oštraković

Kada bi neko od vas tražio da opišete kakvu utakmicu su protiv LA Clippersa odigrali košarkaši Denver Nuggetsa zaista bi bilo jako teško da sve to stane u nekoliko rečenica.

Od fenomenalne igre tokom skoro cijelog susreta, do užasne završnice susreta i na kraju poraza od protivnika. Rezultat je na kraju bio dva razlike u korist LA Clippersa, a na semaforu je na kraju bilo 102:100.

Fenomenalan je na utakmici bio Nikola Jokić koji je upisao triple-double, te je sa 36 poena, 17, skokova i 10 asistencija praktično obilježo ovu partiju, a li šou mu je na kraju ukrao njegov trener.

Naime Michael Malone u jednom trenutku bio je veoma ljut na sudije, a svoje emocije nije krio, te je napravio pravi šou za navijače u dvorani, ali i one koji su utakmicu gledali putem malih ekrana.

Bio je trener Denvera itekako ljut na sudije u posljednjoj dionici nakon što nisu dosudili prekršaj na šutu za tri poena nad njegovim košarkašem.

Oglasi

On je odlučio da odmah uđe na teren, te je vikao na sudije, a jednom od njih se čak unio i u lice što naravno nije tako česta pojava na NBA parketima.

"Je**te se, je**te se", urlao je Malone, a sudije su ga odmah poslale u svlačionicu zbog njegovih riječi.

Svoj šou Malone je imao sredinom posljednje četvrtine i vjerovatno je na taj način malo uticao i na svoje košarkaše, te je probao motivisati igrače da dođu do pobjede.

Na njegovu žalost to mu nije pošlo za rukom, a posljednji pokušaj na ovoj utakmici imao je niko drugi do možda i najbolji igrač u NBA ligi, Nikola Jokić.

Iako je u posljednjih 130 sekundi postigao osam poena Jokić je probao trojkom donijeti pobjedu svojoj ekipi uz zvuk sirene, ali to mu nije pošlo za rukom na ovoj utakmici.

Prvo je Jokić pogodio jako važan šut za minus dva na minut do kraja, ali posljednji pokušan je bio iz teške pozicije i lopta nije ušla u koš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti