Dino Merlin napravio ozbiljan problem Partizanu

Zanimljiva situacija

Dino Merlin napravio ozbiljan problem Partizanu

Midhat Šljivak

KK Partizan u novu sezonu Eurolige i ABA lige ulazi s velikim ambicijama. Tim Željka Obradovića dobio je velika pojačanja, a na njima se neće stati i očekuje se još dolazaka u redove crno-bijelih. Ipak, pred novu sezonu desila se neobična situacija i problem beogradskom klubu napravio je bh. pjevač Dino Merlin.

KK Partizan dosta optimizma ulazi u novu sezonu. Crno-bijeli imaju ogromne ambicije i nema dileme da će kao i uvijek beogradski velikan biti rival kojeg mnogi ne žele vidjeti na drugoj strani parketa.

Posebno se to odnosi na domaće utakmice koje će ponovo igrati u Stark Areni, gdje su prošle sezone porušeni svi rekordi po broju posjeta na jednoj košarkaškoj utakmici.

Međutim, jedan meč u novoj sezoni Eurolige mogao bi biti pomjeren za drugi termin jer se istog dana u Areni održava koncert bh. pjevača Dine Merlina.

17. novembra 2023. godine u Areni je zakazana utakmica Partizana i Albe od 20:30 sati, a istog dana pola sata ranije dvoranu je zakupio i popularni pjevač iz Bosne i Hercegovine.

Oglasi

Njegov koncert u Areni trebao bi početi od 20 sati, pa će neko morati napraviti ustupak u ovom slučaju i vidjet ćemo ko će to biti.

Mnogo realnije je da to bude Partizan koji utakmicu može odigrati u dvorani Aleksandar Nikolić, a moguće je i da dođe do odlaganja utakmice, što je posljednje rješenje u ovom slučaju.

Ko će imati pravo na korištenje Stark Arene 17. novembra znat ćemo vjerovatno veoma brzo, a treba napomenuti da će u novoj sezoni istu dvoranu koristiti i Crvena zvezda i to je još veći problem u eventualnom odlaganju.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Podsjetimo, Crno-bijeli su prošle sezone imali zaista fenomenalnu sezonu. Došli su do Top 8 faze, imali su 2-0 u seriji protiv Real Madrida, ali su je na kraju ispustili.

Ipak, sezonu su okončali titulom ABA lige gdje su u finalu s 3-2 u pobjedama savladali najvećeg rivala Crvenu zvezdu.

Top Komentari

Sioux1921
Kakve veze ovo ima sa sportom postali ste kao kurir
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti