Odakle Partizanu toliki novac? Beograđani navijačima saopštili veliku vijest!

Stalo se u kraj špekulacijama

Odakle Partizanu toliki novac? Beograđani navijačima saopštili veliku vijest!

Admin Čaušević

Šampionska ekipa KK Partizan bi i dalje mogla ostati na okupu, pogotovo nakon velike vijesti koja je stigla u četvrtak. Sa Kevinom Punterom, najboljim igračem i kapitenom je potpisan novi ugovor. 

Partizan je u prošloj sezoni nakon deset godina osvojio ABA ligu, a Beograđani su bili i na korak od plasmana na Final Four, ali je u majstorici pobjedu odnio Real.

Nakon završene sezone počelo se špekulisati o odlasku najboljih igrača na čelu sa Punterom, ali iskusni Amerikanac je odlučio ostati.

Iako je imao unosnu ponudu od čak 6 miliona eura od Barcelona, Punter je produžio saradnju sa Beograđanima pa se mnogi pitaju odakle Partizanu novac da zadrži jednog od najboljih igrača Eurolige.

"Kapiten ostaje u crno-belom! Nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige, kapiten i MVP finalne serije regionalnog šampionata Kevin Punter je produžio ugovor sa Partizanom. Punter je jutros potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom i u novoj sezoni će predvoditi crno-bele", saopšteno je iz beogradskog kluba.

Oglasi

Kao što je poznato Partizan ima ogromne poreske dugove, taj iznos se kreće od oko 7 miliona eura, ali ipak nesmetano uspjevaju da potpisuju velike ugovore.

U aprilu je bila pokrenuta i humanitarna akcija pod nazivom "Jedan Partizan imamo", kada su navijači prikupili 1.3 miliona za otplatu duga.

Inače, posljednjih dana učestala su pisanja i odlasku drugih igrača Beograđana, pa je tako Matthias Lessort već potpisao za Panathianaikos.

Odlaske je komentarisao i legendarni Bogdan Tanjević možda i neprimjerenim komentarom zbog čega se poslije i izvinio.

"Partizanovi 'Wagnerovci' u bježaniji prema Zapadu, negdje su oko Zidanog Mosta već, sjećaju se dana, kad su ljubili dres, pred vjernih 20 tisuća navijača... (Ljubav, kako to gordo zvuči). Partizanovi 'Wagnerovci' u bježaniji od Partizana, već negdje oko Zidanog Mosta, (koja vas godina sjeća na ovo?) pokazat će koliko vrijede, već iduće godine, u novom 'ljubljenom' dresu.. Vidjet ćemo!", poručio je Tanjević.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Žao mi je što sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan. Jer vjerujem da bi iduće godine izbjegli sudbonosnu grešku one 'tuče' u Madridu, što ih je koštalo, možda i titule (psihologija navijača, što sam u ovom trenutku)", poručio je on.

Top Komentari

komentator1
Pomozi bre
1 0
stranputica
Ruski novac + mafijski novac,.....para ko salate...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti