Dragan Bajić odradio još jedan time-out za pamćenje

Bh. stručnjak u elementu

Dragan Bajić odradio još jedan time-out za pamćenje

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Sjeverne Makedonije poražena je u Skoplju od Slovačke 88:72, ali je uspjela da osigura plasman u narednu fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Selektor ove reprezentacije je bh. stručnjak Dragan Bajić koji je u meču protiv Slovaka imao istinski šou tokom time-outa.

Nezadovoljan igrom svojih igrača Bajić je u svom temperamentnom stilu krenuo da rešeta igrače.

"Pa vi nemate pamet za ovaj sport. Nemaš pameti, nemaš pameti, je li ti jasno? Koji mozak to može uraditi? Kakav je ovo šut? Nećete vi da igrate za poene", rekao je Bajić i dodao je:

Dragan Bajić u elementu 😂🔥

Posted by Edin Enciklopedija on Wednesday, August 18, 2021

"Ko ste vi 'alo? Niko odbranu ne igra. Ovako kad pogledaju koš šut. Šta ti radiš?", ljutito je vikao bh. stručnjak.

Usprkos porazu Sjeverna Makedonije je prošla dalje i Bajić mora biti zadovoljan.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Bh. stručnjak zbog obaveza u reprezentaciji nije počeo pripreme sa Igokeom, ali će se u narednim danima priključiti radu ekipe.

Podsjetimo, Bajić je prošle sezone ponio epitet najboljeg trenera ABA lige nakon zaista odlično odrađene sezone sa Igosima.

Top Komentari

realno_govoreci
Najgori profil trenera sto postoji.Svako ko se iole bavi sportom na malo vecem nivou zna da ovaj tip trenera najodvratniji.On koristi time out da eto kaze kako neko pojma nema ,eto strucnjaka.Zato evo i ima uspjesnu karijeru trenera,dernjavom i lijecenjem neke frustracije na ovaj nacin,ma fuj!
4 0
emanuelmacron
KRALJ
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi