Dragana Zubac i zvanično nova košarkašica Banovića
Talentovana bh.reprezentativka konačno će zaigrati za bh.prvaka

Pojačanje za bh. prvaka pred najvažniji dio sezone

Dragana Zubac i zvanično nova košarkašica Banovića

E. Dindić

Dragana Zubac konačno je nova košarkašica RMU Banovići.

Saga, koja je imala svoje nastavke, je konačno riješena danas, tako što je u klub zvanično stigla licenca od KSBIH da ova mlada bh. reprezentativka može da nastupa za tim iz Banovića.

Početkom ove sezone Dragana Zubac stigla je zajedno sa svojom starijom sestrom Nikolinom Zubac u redove bh. prvaka iz ekipe Mladog Krajišnika.

Sigurno je da su RMU Banovići sa ovom talentovanom bh. košarkašicom dobili još veću širinu u rosteru, te će u nastavku sezone biti znatno pojačani u borbi u bh. prvenstvu i Kupu Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo, RMU Banovići su  trenutno ubjedljivo prvi u bh. prvenstvu sa 11 pobjeda iz isto toliko susreta.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi