Dvocifren učinak Gordića u visokoj pobjedi Budućnosti
FMP nije imao nikakvih šansi u Podgorici, pa je Budućnost došla do lagane pobjede, a najefikasniji bio je Šehović koji je "šibao" trice

FMP nemoćan u Podgorici

Dvocifren učinak Gordića u visokoj pobjedi Budućnosti

Edmir Škorić

U četvrtom kolu ABA lige Budućnost je u Podgorici deklasirala FMP sa 79:59.

Euroligaš iz Podgorice bio je veliki favorit u duelu s FMP-om, što je na kraju i opravdao pobjedom od čak 20 razlike.

Već nakon prve dionice prednost Budućnosti iznosila je 10 poena (22:12), a na poluvremenu je bilo 48:28.

Do kraja utakmice Budućnost je kontrolisala tempo igre i nije dozvoljavala Beograđanima da se ozbiljnije vrate u meč, iako je u nekim trenucima FMP uspijevao da dođe na minus 10.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Suad Šehović je predvodio Budućnost sa 19 poena, Earl Clark je ubacio 13, a po 11 su dodali bh. reprezentativac Nemanja Gordić i Petar Popović. Goridć je uz 11 poena imao i četiri asistencije, tri skoka i jednu ukradenu loptu.

U redovima FMP-a Dragan Apić je ubacio 16 poena, dok je 14 dodao Reath.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi