10

Komentari (10)

Odigrao od kad postoji po pojenima , ali kad se utakmica lomila opet je postao miš i na kraju kad ga je trener zadnji produžetak četvrti izveo Real je dobio tanak je on za preuzet odgovornost , donijeti pobjedu ali kao svaki bosanac sad će mu se kurcic dići
KB9
I taj svaki kurcic kad se digne svakom Bosancu ti ga fino popusi ?
Mama ti je prava Bosanka zato i vuče druge kite
Ss.ba
Allan. Vidjeli smo na kraju. Kad je usao sa klupe. 3 napada reala. Jedan on pogodio,a drugi oslobodio saigraca,i imao asistenciju. Napravio razliku.uzeo loptu i otisao kuci.
Kad ga je trener izveo Real je dobio ...
vedin
Allan, jesi li gledao utakmicu? Zadnja tri napada dva pogodio, a jedan asistirao! Ti si izgleda klasični debil!
Twista
Kompletan drugi produzetak je probijao i dao 3 asistencije, u 3 produzetku mu nisu svirali cist faul na 3 poena. A u cetvrtoj je ppet zabijao…tako da, smijesna je prica da se sakrivao, a samo da znas jedan podatak, u Realu igraju igraci, evropski prvaci, vise mvp igraca eurolige i ti pricas kako se sakrivao. U Realnu, veci igraci nisu mogli da naprave ovo sto radi Dzanan, a pogotovo veceras. Ne znas ti sta je Spanska frakcija u tom klubu.
Hajde sta kakite prva utakmica da je nešto odigrao . Faul čist pravi u napada sudije šute ...nemoj da vam se diže kurcic bambusi mali je on igrač još
user1680025161
Mrs keru. Daj ti 40p KK Genu ja cu ruke sebi slomitim
user1676229438
Allan tišu mišu papak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti