Odigrao debi iz snova, a onda su kamere pratile samo njega: "Ajde brate"

Musa debitovao u dresu Real Madrida

Odigrao debi iz snova, a onda su kamere pratile samo njega: "Ajde brate"

E. Čaušević

Džanan Musa večeras je odigrao debi iz snova u dresu Real Madrida.

Bh. košarkaš je ljetos nakon fantastične sezone napustio Breogan i odlučio je da ostane u Španiji i potpisao je za slavni Real Madrid.

Musa je s kraljevskim klubom dogovorio trogodišnju saradnju i već je večeras u svom debiju u dresu Real Madrida pokazao da će biti zaista veliko pojačanje.

Real Madrid je u polufinalnoj utakmici španskog Superkupa pobijedio Betis sa 100:69, a upravo je Musa bio najefikasniji igrač u ekipi kraljevskog kluba.

Musa je meč završio sa 21 poenom, te je uspio još dodati šest asistencija i četiri skoka.

Bh. reprezentativac nakon utakmice nije mogao da krije oduševljenje zbog pobjede Real Madrida i plasmana u finale, ali prije svega zbog svog sjajnog debija u dresu kraljevskog kluba.

Oglasi

Musa je očekivano bio u centru pažnje kamermana na kraju meča, a video nakon utakmice pokazao je da se bh. košarkaš već sada uklopio u svoj novi tim.

"Ajde brate", poručio je Musa jednom od članova stručnog štaba, a nakon toga dobio je čestitke od saigrača za odličnu partiju.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Košarkaši Real Madrida su se tako plasirali u finale španskog Superkupa gdje će igrati protiv boljeg iz duela Barcelona - Joventut koji će snage odmjeriti večeras od 21:30 sati.

Musa će priliku da osvoji prvi trofej u dresu Real Madrida imati već sutra kada je na rasporedu finalni meč ovog takmičenja.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Cuj ''ajde'' Svako dijete, covjeka ili zenu koji napisu ajde umjesto HAJDE treba kazniti osjecanjem 4 prsta sa ruke. Ostaviti im samo mali prst da mogu copati nos.
12 2
King_Kenny
...da nije rekao "ajde bre"?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi