12

Komentari (12)

Beclija90
Au jakog trofeja..
user1604155860
Musa je igracina samo treba imati i srece u zivotu.
Beclija90
Prije svega treba bit skroman i ostati na podu
stakleni
Ostati na podu? Ali kako će zakucat?
Beclija90
Sa poda se skace jarane, kad prije skoka vec letis, onda nista od tebe
NodzeRM
Bravo Musa brzo ces ti dalje.
King_Kenny
...Doncic na aparatima...on nema ovaj trofej iako je igrao u Spaniji...on je samo osvojio prvenstvo Spanije i Euroligu,ali kup Galicije mu je ostao nedosanjani san...bravo Musa!!!
emial766
Kakve veze Doncic ima sa ovim? Ok, Musa malo je odletio ali opet je nas i trebamo se nadat da ispuni ranija obecanja da ce biti igracina radi njega i radi nase repke. Sretno Musa ove sezone i nadamo se da ce biti BIG.
user1604155860
Otkuda da ga poredis sa Doncicem ko ji je naj bolji na svijetu.Musa je nas i za nas treba da bude uspjeh kada igra u Spanskoj ligi.
Saimai1316
Ovi je tipicni primjer zavisti kod covjeka,jel onaj drugi ili treci ima bolje,kakve veze doncic ima sa svim sto musa radi,ali odobe poput tebe prvo to vide u zivotu kakvo je stanje kod drugih,
dedizator
Paćeniče jadni
Pazzo_13
Hahahah kralju Dončić nevera?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.