Džikić na presici poslije meča: Hajde, marš svi napolje!

Slavlje u Podgorici

Džikić na presici poslije meča: Hajde, marš svi napolje!

E. Škorić

Slavilo se protekle večeri širom Crne Gore, Budućnost je osvojila trofej ABA lige po prvi put u historiji.

Nemanja Gordić i društvo uspjeli su da sa 3:1 u finalnoj seriji dobiju favorizovanu Crvenu zvezdu, a trener Aleksandar Džikić bio je izuzetno energičan nakon meča. Naravno, bivši trener Partizana nije skrivao emocije, no u nekim trenucima od sreće nije znao ni šta da radi.

Prvo je analizirao finalnu seriju koja je zaključena jučerašnjom pobjedom 77:73 u Morači.

''Sve su utakmice bile blizu, Zvezda je mnogo dobar tim, pravi evroligaški tim. Ovo će ostati zapisano u historiji kluba. Ja sam rekao da nas prvo interesuje titula. Te priče od oktobra i tako dalje - polako. Čestitam igračima, stručnom štabu, ljudima koji vode klub... Ovo je timska pobjeda, ovo smo htjeli čitave sezone", kazao je Džikić, a onda je nastala prava 'ludnica' u salonu za press konferenciju.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Hajde marš napolje, svi", uz smijeh je potom kazao Džikić igračima koji su prekinuli press uletivši sa pjesmom.

Promo

Top Komentari

absolute beginner
NAGLEDAO SAM SE VELIKIH I NASIH I STRANIH TRENERA ALI NIKAD NISAM VIDIO PREPOTENTNIJEG NITI PRIMITIVNIJEG LIKA!OVA GOMILA GOVANA JE ODBIO DA SE SLIKA SA BUDUCNOSTI POSLIJE TRIUMFA U ABA LIGI?KOJI JEBENI EGO???STA BI BILO DA JE UZEO EURO LIGU???JEBO TE KONJ U SUPCINU TU ODVRATNU!!!DIVNI ZELJKO OBRADOVIC 9 PUTA OSVAJAC EUROLIGE ODE SA SVOJIM TIMOM U KAFANU!!!OVAJ GAD ODVRATNI NI DA SE SLIKA!!!FUJ KRMAK ODVRATNI !!!
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti