Fantastični Đedović vodio Bayern do pobjede protiv Panathinaikosa
Bayern je napravio iznenađenje pobjedom protiv Panathinaikosa i sada ima omjer 1-1 u Euroligi.

Sjajna partija

Fantastični Đedović vodio Bayern do pobjede protiv Panathinaikosa

Košarkaši Bayerna porazili su večeras na domaćem terenu Panathinaikos sa 80:79 u okviru Eurolige. 

Bio je ovo veoma neizvjestan susret od početka do kraja, a na kraju je Bayern uspio da napravi iznenađenje i da porazi favorizovanog rivala.

Nakon prvog poluvremena gosti iz Grčke su vodili jedan razlike, a li Bayern se ipak snašao u uzbudljivom finišu i na krilima Nihada Đedovića uspio da pobijedi.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio najefikasniji igrač susreta te je ubacio 19 poena, a učinku je dodao i četiri skoka. Kod Bayerna je još dobar bio i Danilo Barthel sa 12 poena, dok su Vladimir Lučić i Devin Booker ubacili po 11.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

S druge strane, kod poraženog tima, Keith Langford je ubacio 18 poena, a dvocifren je još bio i Konstantinos Mitoglou sa 10.

Top Komentari

starmac
Molim vas da ne spominjete ovog izroda.
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi