Poruka podrške od fudbalera

Courtois i Hazard vjeruju u košarkaše

Fudbalske zvijezde poslale poruku podrške: Pobijedite Rusiju i BiH!

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Belgije moraće ostvariti pobjede protiv Rusije i BiH kako bi prošla u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Iako djeluje kao nemoguća misija, Belgijanci se nadaju pobjedama i prolazu dalje ispred Bosne i Hercegovine, a podršku su košarkaši ove selekcije dobili i od fudbalskih reprezentativaca.

Eden Hazard i Thibaut Courtois su im sa Mundijala iz Rusije poželjeli sreću u narednim utakmicama.

"Zdravo belgijski Lavovi. Računamo na vas i nadamo se da će oba meča proći dobro. Molim vas da se kvalifikujete dalje, svi smo uz vas", poručio je Hazard, a Courtois je dodao:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Lavovi, želimo vam sreću protiv Rusije i BiH i nadam se se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu takmičenja. Sretno", poručio je golman Crvenih đavola.

Belgijanci sutra igraju protiv Rusije, a u ponedjeljak protiv selekcije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti