Glomazić: Sloboda je jedina ekipa koja nas je zaista nadigrala

Trener Sutjeske nakon teškog poraza

Glomazić: Sloboda je jedina ekipa koja nas je zaista nadigrala

Sloboda je večeras na svom terenu u meču 14. kola Druge ABA lige razbila Sutjesku iz Nikšića sa 102:69.

Predstavom svojim izabranika nikako nije mogao biti zadovoljan trener gostiju Zoran Glomazić.

"Prije svega želim čestitati ekipi Slobode na zasluženoj pobjedi... Mi smo otvorili dobro utakmicu, imali smo pet, šest ili sedam minuta dobrog fokusa u igri. Međutim, onog trenutka kada smo popustili u odbrani i kada smo pustili ekipu Slobode da se rastrči po terenu, onda smo imali velikih problema", izjavio je Zoran Glomazić, pa nastavio:

"Ekipa Slobode je večeras bila bolja u svim segmentima. Želim im još jednom čestitati, kao i predivnoj publici ovdje u Tuzli, publici koja razumije košarku... Naš pristup je bio katastrofalan što se tiče same utakmice."

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Sigurno da možemo bolje, mi smo u vrhu. Jedina ekipa koja nas je zaista nadigrala, tokom čitave lige, je ekipa Slobode... Ovo jeste težak poraz, ali idemo dalje. Sigurno ćemo izvući pouke", poručio je Glomazić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi