Gordić: Satjerani smo uza zid, finale još nije gotovo!
Playmaker tima iz Podgorice vjeruje da još ništa nije gotovo

Bh. reprezentativac o trećem susretu ABA lige protiv Crvene Zvezde

Gordić: Satjerani smo uza zid, finale još nije gotovo!

E. Dindić

Crvena Zvezda vodi sa 2:0 u seriju protiv Budućnosti u finalnoj seriji ABA lige.

Nemanja Gordić bh. reprezentativac i sjajni košarkaš Budućnosti vjeruje da još ništa nije gotovo.

"Očekuje nas treći susret i znamo dobro kako je bilo. Zvezda ima prednost , na nama je da se pozabavimo našom igrom i probamo da popravimo što više stvari. Postoji dosta stvari koje možemo da popravimoi i ako to učinimo mislim da možemo da smanjimo rezultat", rekao je Gordić te nastavio:

"Moramo da igramo bolje odbranu to je evidentno. Primili smo previše poena u dva susreta, dozvoli smo Zvezdi da diže samopouzdanje i razliku, a onda i lakše pogađa šuteve. Treba da promijenimo pristup, da igramo sa dosta više kontakta"

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Istakao je da će sve uraditi zajedno sa svojim suigračima da momentum okrene na stranu Budućnosti.

"Igramo finale, normalno je da postoji pritisak. Mi smo satjerani uza zid, treba da iskoristimo i taj pritisak i sve što se dešava da na to bude motiv više da igramo sa velikom željom i pametno u ovom susretu", završio je svoje izlaganje Gordić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti