Jordana ismijavaju zbog novca kojeg je dao košarkašu: Idem nazad u dvoranu, poklanja milione
Foto - EPA

Perkins se oglasio

Jordana ismijavaju zbog novca kojeg je dao košarkašu: Idem nazad u dvoranu, poklanja milione

Midhat Šljivak

Vlasnik Charlotte Hornetsa, legendarni Michael Jordan, dao je čak 120 miliona dolara Gordonu Haywardu za četverogodišnji ugovor.

Mnogi su uvjereni da je ovo prevelika cifra za momka koji ima ogromne probleme sa povredama i koji nije ni sjena košarkaša od prije nekoliko godina.

Bivši košarkaš Kendrick Perkins smatra da je ovo pravo bacanje novca.

"Ovo je loš posao. Tek je Dan zahvalnosti, a Michael Jordan već misli na Božić. Kada vidim kako daje razmišljam da napustim ESPN i da uđem u formu jer čovjek poklanja milione dolara. Mogao bih ući odraditi poneki pik, uhvatiti poneki skok kad je već u ovakvom raspoloženju davanja novca. Ovo što radi nije dobro", rekao je Perkins.

Još mnogi stručnjaci su ovaj potpis Jordana označili kao popriličan promašaj, a vidjet ćemo hoće li ih Hayward sve demantovati igrama u dresu Hornetsa.

Top Komentari

DoaDoa99
Uprava hornets vec duzi niz godina radi los posao, sad Haywrad pa prije njega Batum.
0 0
Twista
Nije ni meni jasno zasto je dao ovoliko para Heywardu, ali ti mu Kendrick ne mozes reci nista, nisi mogao loptu sa dva metra uhvatiti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi