Grci zabrinuti zbog 'zvijeri'
(Foto: EPA)

Problemi sa koljenom

Grci zabrinuti zbog 'zvijeri'

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Grčke okončala  je pripreme za Svjetsko prvenstvo pobjedom nad selekcijom Venecuele rezultatom 74:51.

U ovom meču nije nastupio Giannis Antetokounmpo. Najbolji grčki košarkaš ima određenih problema sa koljenom i selektor Thanasis Skourtopoulos je odlučio da ga poštedi napora.

Nije bilo potrebe da 'zvijer' igra ovaj meč. Željeli su izbjeći svaku mogućnost teže povrede, ali svakako da su Grci zabrinuti zbog Giannisovog stanja sa koljenom.

Grčka takmičenje na Svjetskom prvenstvu otvara duelom protiv Crne Gore 1. septembra, a zatim im slijede dueli protiv Brazila i Novog Zelanda.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

SP u Kini igra se od 31. augusta do 15. septembra...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi