HKK Posušje i HKK Čapljina odlučit će o novom učesniku elitnog razreda bh košarke
HKK Posušje i HKK Čapljina odlučit će tko će od slijedeće sezone igrati u društvu najboljih.

Press konferencija pred finalnu seriju košarkaškog prvenstva KSHB

HKK Posušje i HKK Čapljina odlučit će o novom učesniku elitnog razreda bh košarke

Povodom odigravanja finalne serije košarkaškog prvenstva KSHB između KK Posušje i HKK Čapljina danas je u prostorijama KSHB održana press konferencija na kojoj su se medijima obratili treneri obje momčadi Boris Džidić i Neven Plantak te igrači Petrić i Polić.

O stanju u ekipi i očekivanjima KK Posušje, prije početka  finalnih utakmica svoje razmišljnje je iznio trener Plantak:

"Ekipe KK Posušje i HKK Čapljina su se plasirale zasluženo u finale pokazavši najkonstantniju formu, prednost domaćeg terena neće biti velika prednost i šanse za osvajanje prvenstva su podjednake . Momčad  KK Posušje dočekuje spremno finalnu seriju bez ozlijeđenih igrača."

"Zahvaljujem KS Herceg-Bosne na uloženom trudu da se podigne kvaliteta košarke na prostoru Herceg-Bosne kao i na dobroj organizaciji  cijelog prvenstva. Ove godine značajno se podigao kvalitet košarke zbog participacije nekih klubova koji proteklih godina  nisu imali jake  seniorske rostere u prvom redu mislim na HKK Brotnjo i OKK Vitez. Male su razlike u kvaliteti obadvije momčadi, s tim da je ekipa Posušja nešto iskusnija i ima u rosteru sve igrače iz Posušja, što je svakako za svaku pohvalu. Utakmice će biti neizvjesne  i vjerujem u dobru posjetu navijača u obadvije dvorane. Što se tiče dispozicije igrača, upitan je nastup Milinovića, a liječnici čine sve da ga što prije osposobe za nastup" -  kazao je trener HKK Čapljina Džidić.

Potražite više informacija na temu 1. liga HB:

 Igrači Polić i Petrić očekuju fer i korektne utakmice ,te pozivaju navijače da u što većem broju dođu i podrže svoje momčadi. Finalna serija utakmica  počinje u nedjelju 14. travnja 2019. u Posušju s početkom u 19 sati . Prednost domaćeg terena ima HKK Posušje, a pobjednik prvenstva KS Herceg-Bosne za sezonu 2018/2019 biti će momčad  koja prva ostvari tri pobjede.  Pobjednik prvenstva KS Herceg-Bosne stječe pravo nastupa u košarkaškoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Top Komentari

Stanley
e čuj savez hb fuj majku im zločinačku
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi