Igokea dovodi prošlosezonskog trenera Zvezde?

Alimpijević među kandidatima

Igokea dovodi prošlosezonskog trenera Zvezde?

Igokea je jučer raskinula saradnju sa trenerom Nenadom Trajkovićem, a u medijima se već mogu pročitati kandidati za njegovog nasljednika.

Tako srbijanska štampa piše da bi angažman u bh. klubu mogao dobiti Dušan Alimpijević, mladi košarkaški stručnjak koji je prošle sezone trenirao Crvenu zvezdu.

Alimpijević je, navodno, glavni kandidat za preuzimanje Igokee koja nakon šest odigranih kola ima samo dvije pobjede u ABA Ligi.

Dušan Alimpijević je imao čast da vodi veliki klub poput Crven zvezde, ali se baš ne može reći da se proslavio na klupi Beograđana.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Zvezda je pod njegovim vodstvom osvojila titulu u Srbiji, ali je izgubila u finalima ABA Lige i Kupa Radivoja Koraća, nakon čega je Alimpijević i razriješen dužnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti