Jokić ponovo dobio batine, sudije sve nijemo gledale, a onda je Srbin izgubio živce

Sve je "osjetila" sutkinja

Jokić ponovo dobio batine, sudije sve nijemo gledale, a onda je Srbin izgubio živce

E. Oštraković

Teško je shvatiti zašto sudije nikako ne žele da zaštitet Nikolu Jokića kada je riječ o svemu što pretrpi na utakmici. Naime, Jokić je nerijetko žrtva ozbiljnijih startova, ali oni prolaze nezapaženo kod sudija.

Košarkaši Denvera poraženi su u svojoj posljednjoj utakmici protiv Sacramenta, a konačan rezultat nije bio nimalo prijatan za igrače i navijače ovog kluba. Naime, utakmica je završena sa 135:106.

Glavna tema nakon utakmice bilo je jako loše suđenje na ovom susretu, a posebno se tu istakla situacija zbog koje je bijesan bio najbolji igrač Denvera Nikola Jokić.

Ponovo je Jokić dobio batine na ovoj utakmici, a sudije su se u većini situacija ponašale kao da se ništa nije desilo.

Malo toga su sudije svirale u korist Jokića, a on je nakon jedne situacije potpuno izgubio živce i krenuo je da urla na sutkinju Dannicu Mosher.

Oglasi

Išao je Jokić za njom i prigovarao joj, a ona je zbog njegovog ponašanja odlučila da mu odmah pokaže tehničku grešku.

Jokić je na terenu proveo 30 minuta, a jedno vrijeme bio je i u svlačionici zbog udarca u butinu. Kao što možete predpostaviti ni taj udarac nije sankcionisan.

Za vrijeme koje je proveo na parketu Jokić je ubacio 23 poena i dodao je osam skokova, te sedam asistencija.

Sve to ga čini najboljim igračem Denvera, ali njegovi saigrači mu nisu pomogli, te su na kraju upisali poraz.

Top Komentari

Realno01
Kad vidim žensko da sudi muškarcima i da se raspravljaju nešto muka dođe odmah,prebaci se kanal i gleda neki crtani,više smisla ima
0 0
TurgutBayraktar
Sabonis ga dobro cuva
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi