Kalinić jedva dočekao da prozove Đorđevića nakon poraza od Argentine
Đorđević nije poveo Kalinića u Kinu

Košarkaš Fenerbahčea nije dugo izdržao

Kalinić jedva dočekao da prozove Đorđevića nakon poraza od Argentine

S. Pašalić

Reprezentacija Srbije je danas doživjela iznenađujući poraz od Argentine 97:87 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u košarci.

Selektor Aleksandar Đorđević je prije dva mjeseca objavio spisak košarkaša Srbije koji će ići u Kinu, a na iznenađenje mnogih je sa njega izostavio Nikolu Kalinića.

Krilni igrač Fenerbahčea je posljednjih godina izrastao u jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji i uvijek je davao sve od sebe u dresu reprezentacije, ali ipak nije otputovao na Svjetsko prvenstvo.

Kalinić je nakon poraza Srbije čini se jedva dočekao da se "osveti" Đorđeviću i jasno je pokazao da mu je krivo što ga nije poveo u Kinu.

Tako je Kalinić lajkovao jedan od satiričnih postova koji je bio na račun Đorđevića, a u opisu slike je pisalo:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Ovo mi je Scola", aludirajući na sjajno izdanje Argentinca, ali i na stih poznate pjesme da bi selektoru Srbije ovo trebala biti škola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi