Nije mu bilo jasno šta se dešava: Lillard "prodao" Jokiću staru fintu i zabio trojku

Sjajan potez košarkaša Portlanda

Nije mu bilo jasno šta se dešava: Lillard "prodao" Jokiću staru fintu i zabio trojku

E. Čaušević

Denver Nuggetsi poveli su sa 1:0 u seriji protiv Portland Trail Blazersa nakon pobjede sa 121:113.

Fantastičan meč odigrao je srbijanski košarkaš Nikola Jokić koji je najzaslužniji što je njegov tim pred svojim navijačima upisao pobjedu protiv Portlanda.

Jokić je meč završio sa 37 poena, devet skokova, šest asistencija, tri ukradene lopte i dvije blokade. Također, fantastičan s druge strane bio je Damian Lillard sa čak 39 poena, ali nije pomogao svom timu da izbjegne poraz.

U jednom od najboljih detalja ovog meča upravo su bili Lillard i Jokić. Košarkaš Portlanda je "prodao" sjajan potez srbijanskom košarkašu i zabio trojku, a Jokić je i dalje razmišljao šta se to desilo.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Poderi mu guzove Lillard
7 1
kreka
Dabogda....Bez Nurka tesko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi