Kikanović ubacio 14 poena, Monaco slavio u Ulmu
Bosanskohercegovački košarkaš je pružio dobru partiju za Monaco, koji je kao gost savladao Ulm sa 75:65 u sklopu 3. kola Eurocupa

Eurocup

Kikanović ubacio 14 poena, Monaco slavio u Ulmu

Košarkaši Monaca na gostujućem parketu savladali su njemački Ulm u meču 3. kola Eurocupa.

Kikanović i društvo su kao i većinu utakmica ove sezone odigrali dobro, a protiv Ulma su na kraju slavili rezultatom 75:65, što im je ujedno bila i druga pobjeda u Eurocupu.

Kneževi su već na poluvremenu imali prednost od 46:32, što su u nastavku održavali i na kraju sasvim zasluženo slavili nad njemačkim timom.

Najefikasniji u timu Monaca je bio Ouattara sa 15 poena, Kikanović je ubacio jedan manje, dok je u poraženom timu bolji od ostalih bio Kraemer sa 14.

Podsjetimo, u ostalim mečevima Crvena zvezda je savladalu Andorru sa 85:79, dok je Galatasaray rezultatom 84:76 bio bolji od Brescije.

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Eurocup, 3. kolo:

Ulm - Monaco 65-75

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti