Igrači Zvezde stali sa zagrijavanjem i gledali šta se dešava, sve oči u dvorani uprte u Turčina!

Fatih Terim dobio nevjerovatne ovacije u Atini

Igrači Zvezde stali sa zagrijavanjem i gledali šta se dešava, sve oči u dvorani uprte u Turčina!

E. Čaušević

Panathinaikos i Crvena zvezda igraju u Atini meč 17. kola Eurolige, a početak utakmice obilježila je fantastična scena kada je u dvoranu ušao legendarni turski trener Fatih Terim i u tom trenutku kao da je sve stalo.

Zvezda je na gostovanje Panathinaikosu doputovala nakon pobjede protiv Macabija koja je vratila izgubljeno samopouzdanje i nadu da mogu ostati u borbi za play-off.

Međutim, večeras beogradski klub čeka itekako težak posao jer je Panata u seriji od tri uzastopne pobjede, te se grčki klub uspioi vratiti u gornji dio tabele Eurolige.

No, Zvezda je u prvom poluvremenu "pokazala zube" i poslala poruku da igrači beogradskog kluba nisu došli tek tako da se predaju, te da će učiniti sve što mogu da dođu do pobjede koja bi za njih bila zlata vrijedna.

Ipak, glavna tema u prvom dijelu meča u Atini nisu Panathinaikos i Zvezda već legendarni turski trener Fatih Terim koji je iznenadio sve dolaskom na utakmicu.

Oglasi

Terim je prije nekoliko dana stigao u Atinu gdje je preuzeo klupu fudbalske ekipe Panathinaikosa i pokušat će ovaj klub vratiti na stare staze slave.

Turski stručnjak odlučio je da pogleda i utakmicu u Euroligi i da podršku sunarodnjaku Erginu Atamanu koji vodi Panathinaikos.

U dvorani kao da je sve stalo kada je Terim ušao, te ni igračima Zvezde nije bilo u prvi mah jasno kome tako gromoglasno aplaudiraju i skandiraju navijači Panathinaikosa.

Spiker je potom otkrio da je Fatih Terim stigao na utakmicu, a Ataman je brže bolje otišao do njega kako bi ga pozdravio što je jedan od fotografa zabilježio.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ovaj 70-godišnji stručnjak vratio se poslu nakon skoro dvije godine kada je u januaru 2022. godine napustio Galatasaray.

Top Komentari

matijaslesor
Haha Svrbo moze samo da gleda Turke kako dragi Allah pomaze vjernicima
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi