Niko ne vjeruje šta se večeras dešava u Beogradu

Katastrofa

Niko ne vjeruje šta se večeras dešava u Beogradu

Midhat Šljivak

Nevjerovatne scene dešavaju se večeras u beogradskoj Stark Areni. KK Partizan igra najlošiji meč sezone protiv Maccabija iz Tel Aviva i na poluvremenu gubi 16 poena razlike, 52:36.

Željko Obradović kipti od bijesa na svoje košarkaše u euroligaškom meču protiv Maccabija iz Tel Aviva. Partizan je odigrao jedno od najlošijih poluvremena ove sezone, ali u prethodnih nekoliko godina.

Posebno je katastrofalna bila prva dionica. Crno-bijeli doslovno nisu mogli 'kupiti koš', a gosti iz Tel Aviva su to uredno koristili i došli su do 18 poena prednosti (29:11).

Nakon plus 24 na otvaranju druge dionice (39:15), Obradović je eksplodirao. Imalo je to utjecaja na njegove igrače, no napadački su bili raspoloženi samo PJ Dozier koji je ubacio 16 od 36 poena beogradskog tima i James Nunnally s 10.

Oglasi

Na poluvremenu su crno-bijeli na minus 16 (52:36). Predstoji im zaista težak zadatak da se vrate u meč, no nema dileme da će Obradović ozbiljno popričati s igračima tokom odmora.

Navijači KK Partizan ponovo čudesni

Iako njihovom timu večeras nikako ne ide na parketu, navijači KK Partizan s tribina pružaju ogromnu podršku svojim izabranicima.

Pjesma s tribina Stark Arene se čuje od samog početka: "Kucat će srce moje za crno-bijele boje", poruka je s početka utakmice.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Pred Partizanom je u drugom poluvremenu zaista težak izazov. Naravno, viđeni su i veći preokreti i treba očekivati sasvim novu ekipu u nastavku meča.

Vidjet ćemo hoće li beogradski div uspjeti napraviti još jedno čudo.

Top Komentari

Ham0
Koga boli briga za Turke
2 0
StarMoVe
Hebali vas likovi sa slikom Mladica na majicama!! Bas ste našli kome da se divite papci jedni novinarski!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi