Ovo nema nigdje na svijetu - Grobari u Italiji napravili nezapamćene scene
Nestvarne scene s ulica Bologne

Velika podrška za KK Partizan

Ovo nema nigdje na svijetu - Grobari u Italiji napravili nezapamćene scene

Midhat Šljivak

KK Partizan definitivno ima navijače koje bi mnogi klubovi poželjeli. Gdje god da igraju crno-bijeli tamo je i vatrena podrška, a tako će danas biti u Bologni gdje beogradski tim u 25. kolu Eurolige gostuje kod Virtusa. Scene s ulica Bologne su čudesne.

Navijači beogradskog Partizana napravili su spektakl na ulicama Bologne pred večerašnji euroligaški meč njihovog tima protiv Virtusa.

Od ranih jutarnjih sati ulice Bologne ispunjene su 'Grobarima'. Čuje se pjesma i navijanje i sve prolazi bez bilo kakvih incidenata.

U jednom trenutku je na trgu gdje su se okupili zavladao pravi spektakl. Grobari su izveli svoju verziju pjesme "Bella ciao" i dobili su velike ovacije.

Oglasi

Nema nikakve dileme da će i večeras u dvorani Virtusa vladati istinski spektakl. Nevjerovatno je ono što rade navijači Partizana i nije nikakvo čudo što je svakom parketu atmosfera čudesna.

To se posebno odnosi na Beograd. Partizanovci su porušili sve moguće rekorde u Areni koja je na svakoj utakmici gotovo potpuno ispunjena.

KK Partizan se bori za mjesto u doigravanju

KK Partizan vodi veliku borbu za plasman u doigravanje Eurolige. Trenutno su ispod crte, ali s dobrim šansama da se nađu među 10 najboljih.

Izabranici Željka Obradovića imaju omjer od 12 pobjede i 12 poraza, eventualni trijumf protiv Virtusa bi im donio dosta, ali posao će biti itekako težak.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Njihov rival je ove sezone odličan. Trenutno je na petom mjestu s omjerom od 15 pobjeda i devet poraza.

Do samog kraja sezone vodit će se velika borba za doigravanje i vidjet ćemo ko će na kraju naći svoje mjesto među 10 najboljih.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Velika podrska za kk traktor a traktora ni u vidiku,jadno!
1 2
user1699272328
Moze li dan bez posta o ovim CHetaljima, dal crnih dal crvenih, mamu vam vasu, udjite na njihove portale, slovo necete procitat o bilo kom nasem klubu ili sportisti
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi