Željko Obradović čuo šta skandiraju navijači Partizana, potezom rukom bacio u trans cijelu Arenu!

Da li je to potvrda?

Željko Obradović čuo šta skandiraju navijači Partizana, potezom rukom bacio u trans cijelu Arenu!

E. Čaušević

Košarkaši Partizana igraju trenutno u Areni protiv Baskonije u okviru 30. kola Eurolige, a nevjerovatnu scenu vidjeli smo pred početak meča kada su se u centru pažnje našli Željko Obradović i navijači beogradskog tima.

Za Partizan je svaki meč do kraja regularnog dijela Eurolige kao finale i više nema prava na kiks u koliko želi na kraju da se nađe na mjestu koje vodi u play-off.

Beogradski klub igra trenutno protiv Baskonije u prepunoj Areni i navijači se nadaju da će njihov tim upisati pobjedu koja bi ostavila Partizan u igri za doigravanje.

Kao i uvijek navijači Partizana napravili su fantastičnu atmosferu pred početak utakmice i velikim ovacijama pozdravili su svoje košarkaše, no sve je palo u drugi plan kada se na parketu pojavio Željko Obradović.

Obradović je dobio nevjerovatan aplauz kada je izašao iz tunela Arene i krenio ka klupi Partizana, a onda su navijači u glas počeli da skandiraju: "Hoćemo ugovor Željku".

Oglasi

Naravno, navijači Partizana aludirali su na činjenicu da Obradoviću na kraju sezone ističe ugovor, te žele da legendarni trener ostane na klupi beogradskog kluba.

Obradović je dobro čuo šta skandira cijela Arena i odlučio je da reaguje, te je jednim potezom bacio u trans navijače Partizana.

Naime, Obradović je pokazao na tabli za akcije da je potpis već pao i aludirao je na to da je novi ugovor potpisan što je oduševilo navijače domaćeg tima.

Šta se dešavalo u Areni pred početak meča i kako je Obradović napravio ludnicu u dvorani POGLEDAJTE OVDJE.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Mnogi vjeruju da je Obradović na ovaj način dao do znanja svima da će i naredne sezone voditi Partizan i da je ugovor već potpisan, te će se sada čekati samo zvanična potvrda.

Obradović se nasmijao kada je gestikulirao navijačima da je potpis već tu, te nije poznato da li je uopšte imao dozvolu od kluba da to saopšti, ali očito nije izdržao kada je čuo skandiranje s tribina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi