KK Promo u izmijenjenom sastavu u nastavku A-1 lige

Četvorica napustila klub iz Donjeg Vakufa

KK Promo u izmijenjenom sastavu u nastavku A-1 lige

S. Mlaćo

Narednog vikenda nastavlja se takmičenje u košarkaškoj A-1 ligi.

 Prethodna polusezona bila je najuspješnija za KK „Promo“, te su „Momci s Vrbasa“ dočekali Novu godinu na vrhu prvenstvene tabele, sa omjerom 8 pobjeda i dva poraza.

Pauzu su u klubu iz Donjeg Vakufa iskoristili za promjene u igračkom kadru.

"Iz različitih razloga dres Proma u nastavku sezone neće nositi: Amir Dovadžija, Haris Hrgić, Nikola Budić, te naš Mersudin Kurić. KK Promo zahvaljuje Amiru, Harisu, i Nikoli za sve što su dali za ekipu u prethodnih nekoliko mjeseci i želimo im mnogo sreće i uspjeha u nastavku njihovih sportskih karijera. Posebno se zahvaljujemo našem Mersudinu Ćiriju, za godine koje je proveo igrajući u svim selekcijama našeg kluba", istakli su iz ovog kluba.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Već za vikend KK Promo će ugostii KK Bošnjak, te na tom susretu predstaviti i nova pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi