59

Komentari (59)

Lipic
Ovaj Konaković pravo pametan, nije ni čudo kad je na univerzitetu kod muftije stekao diplomu a poslije ga nagradio (donirao) sa kantonalnim parama. Koće kome nek svoj svome ili ruka ruku mije,ko umije njemu muftija da diplomu.
Amaxx
Na stranu i jedan i drugi, udjete pogledate sami, statistiku nastupa za grb nam svete zemlje i jedne jedine. 9 godina 9 nastupa i tih 9 je bilo na silu. Nije htijeo igrati dok su pojedini bili u savezu. A sta je sad koji ce mu izgovor biti sad kad je u savezu najveca legenda bh kosarke jos od Nenada Markovica. Gospodin Mirza Teletović koji je ginuo za repku. I kad je usao u godine koje nisu za igranje na nekom extra nivou. Sta sad smeta. Lahko je palamuditi sa politicarima preko neta. Doci i voditi ove momke je druga stvar. Sto Dzeko radi godinama. Sto Terzic radi godinama a ne palamude sa ovim ublehama od politicara. Ne igra on niti za Konakovica ,ni baketa ni komsica ni covica ni dodika igra za BiH. Kad to bude mogao on shvatiti pored svog idiota od menadžera. Onda cu ustati i bodriti ga kao sto sam prije njega ,Teletovica,Firica,Bajramovica,Markovica.itd. Tahirovica,Sumana,Terzica,Toromwnovica,itd. Misimovica ,Spahica,Dzeku,Barbareza. Itd. Toliko od mene Lijep sportski pozdrav I sretno momci na Euru. Da nas obradujete svojim igrama
Seljober_Hakinnen
Svaka cast na izjavi Dino
BatonDezitijat
konakovic ko vegeta nema gdje se ne mjesa ! a sto ne objasni nekim clankom kako je unistio KK Bosnu i doveo je do gasenja !
Hakkinen
Ako je tačno.... " ako" je tačno da je NAŠ Nurkić za njegovih 27 godina nastupio za SVETI DRES DRŽAVE BiH nosio samo Hejjj samo 9 puta, onda je to jadno i žalosno. Mene ne interesuje ni jedan ni drugi ali me interesuje država i njeni interesi i ako je zaista tačno da je nastupio samo 9 puta zvanično, onda je to jadno i bijedno Jusufe Nurkiću legendo moja. Draža mi je država BiH nego Nurkić
Uranija
Amidža, svaka čast Nurkiću za sve što je napravio u svojoj klupskoj karijeri ali za reprezentaciju odigrati 9 utakmica u 9 godina i pored povrede i pojedinih drugih ‘okolnosti’ je stvarno sramota da bi se bilo kome nešto prigovaralo i pametovalo...stvarno ne znam što mu je ovo ‘prepucavanje’ trebalo...jeste on patriota što se društvenih mreža tiče kao i mnogi Bosanci i Hercegovci ali u stvarnom životu je to vrlo malo...a mogao je do sad biti heroj nacije, Džeko Edin u košarci...
Hakkinen
@Uranija Amidžino... Ne osporavam Nurkićev kvalitet i sve što je do sada uradio u svojoj klupskoj karijeri niti osporavam da je patriota na " društvenim mrežama " ali jedno je pametovati a drugo je NA DJELU pokazati.
I fakat ( ako je istina pošto ne znam) da je za 27 godina 9 puta nastupio za repku za DRŽAVU onda je to sramota i još veća što se prepucava ovako sa ovim piskaranjem.
I da ti tvoj amidža kaže. Vidio sam ja ovakvih primjera od 92-95 ..
Moralisti & Ratnici. Sve ti je ja mislim jasno da ne idem u nazad puno.
p.s. I što je najžalosnije , danas ti moralisti veće patriote od mene hehehehehe. Sve je to život amidžino
JointUnion87
Mislim da bi bilo fer razdvojiti nurkicev patriotizam prema Bosni i Hercegovini i njegovom narodu [sto je lik nebrojeno puta dokazao] od ne igranja za reprezantaciju Bosne i Hercegovine. To sto Nurkic voli socijalne medije, jbg., njegovo pravo. Zar ne? Bilo je samo glupo ulaziti u diskusiju sa Konakovicem, koji je od Jusufa mnogo namazaniji.
PeppermintSA
Sviđao se nekome Dino ili ne (ja ga uopšte ne mogu!), ova mu je na mjestu. Lakmus papir će biti EuroBasket. Ako se Nurkić ne pojavi na pripremama ili ako počne izmišljati toplu vodu, sve će biti jasno.
mirza24
Maknite ovoga konakovica manipulatora i covjeka sto god je radio unistio je
Maestro
Dobro ti je Nurkic i rekao pravi si Dinokio raste ti nos koliko lažeš i hoćeš da omalovažiš nekoga ko iskreno voli domovinu i apsolutno nikakve funansijske koristi nema kao ti koji guliš državni budžet
bazaorao
Dino puko ko fosna. Daj dino ako i si i ti domoljub kako govoriš napusti politiku, napusti Bosnu, kupi sebi kartu u jednom smjeru i ako ikako možeš povedi sa sobom i ostale grobare naše države: Baketa, Mileta, Dragana, Kojevića, Nikšića...
Beclija90
Kad politicar prica o patriotizmu....
Taceoni
Pa nije Konakovic beze lik ta on je držao šankove po Zetri
Osvaldo000
9 nastupa 9 godina zacepi nurkicu seljacino
Ajax11
Odavno sam ja vama rekao, da je ovaj Nurkic samo patriota kada treba tene obojiti imi majicu sa ljiljnima obuci...ali da se malo oznoji za ovu repku, eh to je vec previše ! Ljakse tezi i to je fina gradska raja u Sarajevu provalila vec davno- Bravo Dino
ArminK
Gradska raja jel? Dok ste se vi po podrumima krili a izuzetcima cast ova raja iz Bosne vas je branila i odbranila ****m li te usta ja ona klosarska vi ste nekog provalili. Dok je Bosna skoro vec u pakli agresora bila vi ste nosali titine slike i pjevali mu pjesme a i dan danas bi da vam se vrati ostatak „fgr“ pa da zivite opet u“ bratstvu i jedinstvu“ do slikedeceg klanja.
Ajax11
Glup si koliko si tezak! Vjerujem da bolujes jer pristupa Sarajevu nemaš! Ti nekog branio...jašta mai...još jedan ...
user1583752673
9 nastupa za 9 godina, malo je
Panjevi7
Za jednu stvar treba ovom visokom političaru čestitati,ima priču sin ga ****,mada mu je glavna karakteristika druge napadati a ništa nenuditi,al ima priču
damir83
A joj Juka, sto te čovjek razlijepi kao zvaku ! Bolje bi ti bilo da gledaš svoga posla, ako zeliš šta da promijeniš onda djelima a ne samo blabla, postao si gori od Vahida !
Harunvelez
Dovoljno je pogledati u kakvom je stanju Bosna. Nasi hahari bi Real Madrid u stecaj bacili.
Ende
Vala ne kontam ovog Konakovica, raspravljao bi se danima sa svim i svakim .. pusti bolan neka nesto i mimo tebe prodje. Treba da preuzmes kanton i opstine, u ovakvoj situaciji, ti se sa Nurkicem raspravljas -.-
Mig_Mig
Pa frajer ga prozvao, da suti? Svasta
Ende
Normalno da ce da suti .. sad ko kod ga prozove on treba romane pisati... Ne ceka vojska da se kobila popiša .. ali eto, kod nas moze sve.
Mig_Mig
Kako je bolan normalno da suti? Pa zamisli da tebe neko ovako nisko osproziva i ti zasutis??!
Edward NewGate
Nisam bio upucen koliko je Jusuf imao nastupa za reprezentaciju, ali ako je istina da ih je do sada skupio samo 9 onda taj patriotizam i statistika nikako ne idu. J..o pricu , hajde malo i na parket.
Kodex
Ti si skroz neupucen Jusuf je NBA igrac njemu je klub sponzor i oni odlucuju kad ce igrati za drzavni llub i tu Juka ne moze bas nista i pusti ovog debila dinokia sto prosipa sarenu lazu eto zna sabrat do sedam.
Halilovich
I nowitzkom je nba bio sponzor, pa je covjek skupio nastupa i nastupa za njemacku. Za sve postoji nacin i mogucnost. Samo je pitanje koliko ti to zelis. Ajde ove kvalifikacije i nije trebao igrati, jer je korona svoje ucinila ali bilo je utakmica koje je olako propustio.
Kodex
Hajd bolan pusti tu svapsku svinju druga su tad bila vremena , sad su druga pravila, budi malo u toku.
DelPiero
Nowitzki je igrao na velikim takmicenjima, rijetko kvalifikacije, tu lezi problem ovih nastupa Nurkica
Gvardijan
@ Kodex Bio je i Teletovic u NBA pa je dolazio da igra za Svetinju,za jednu i jedinu BiH.
user1603952710
Nurkic, patriota koji svoja auta registruje u HR. Sve i da ti je Dino rekao da blage veze nemas, pa sta? Nisi, ni prvi, ni posljednji. Za Dzeka su govorili da je sljivotres, za milone talenata da su novi Ronaldi, Jordani, Federeri itd.itd. pa profulili, pa sta? Strucnjaci na NBA draftu biraju prvog ili drugog pika, pa profule, pa sta? Cinjenica je da je Dino ,,ubo,, kad je rekao da nikad i nisi bio u reprezentaciji. 9 nastupa u 9 godina?? Kao i sto su cinjenice da si pun Bosne, a u stvari dijela nula. Gdje su ti akcije, skole kosarke, djecija igralista, kosarkaski tereni, kampovi kosarkaski i sl? Dijela moj Nurkicu, dijela, isti si SDA, samo prazna prica. Dosta toga vise.
soccero
Očito nisi upućen koliko Jusuf cini za narod iz BiH oa možeš ovako pisati. Covjek skoro kupi kuću nekoj porodici sto nije imala gdje stanovati..gdje je ostalo sve sto mi ni ne znamo. On je pun Bosne i to pokazuje najbolje kako može, kamo sreće da su ostali poput njega. Na stranu sad košarka,što se time humanosti tu mu se nema sta reci
JointUnion87
@soccero Jukin humanitarni rad, njegov patriotizam izvan parketa i promovisanje Bosnjastva prvo a onda i BIH nisu upitni. Ali ovo sto je Dino izjavio su statistike jarane, cinjenice. Sad, ko je u pravu a ko nije, nije ni bitno. Bilo pa proslo. Idemo na Eurobasket, treba se tome okrenuti.
JointUnion87
@user1603952710 Juka je pun Bosne I HERCEGOVINE na razne nacine, ne samo na parketu. Nisi ocito ni sam svjestan koliko znaci kad jedan kosarkas u NBA na svakom pojavljanu nosi cvijet Srebrenice. Jedan mali detalj, jedno ogromno znacenje. Ali nejse, nije to sad ni bitno. Juka je do sada nebrojeno puta dokazao koliko pomaze ljudima u BIH, samo sto ne trci pred kamere. Slicno Pjanicu, koji takodje pomaze, ali se 'ne vidi' u javnosti. Eh sad, statistike iz repke su cinjenice, jbg., zato mu nije trebalo ulaziti u diskusiju sa Dinom, koji je namaz do bola. Na njemu je sad da dokaze suprotno.
Mig_Mig
Samaranje. E jukice jukice.
JointUnion87
@Mig_Mig Meni je Juka kao insan/covjek drag. Pomaze fakat gdje stigne. Patriotizam prema Bosni i Hercegovini izvan parketa nije upitan. Eh sad, nije mu trebalo ovo prepucavanje sa Dinom. Ne jer branim Konakovica. Nego je lik namazan samo tako. Kad jedan Bakir ne moze izaci u kraj Konakovicu, kako ce Nurkic?
JointUnion87
stati u kraj*** ... da me @Uranija ne bi ponovo spopao.
Bulle
Jbg Nurkiću ne šute svi, ali mi je Dino pravi laf ovo sto ga je pozvao i rekao hajde povedi momke najveca si zvijezda, bez obzira sta radio Dino politika i to...
JointUnion87
@Bulle Gurnuo ga je Dino u cosak iz kojeg tesko da ce moci izaci :))) Sad ako otkaze, to je to.
JedanLik
Koji si broj u dnevniku momak?
JointUnion87
Haha, nisam očekivao ovakav odgovor od hadži-kifle. Ali teško da će Nurkić moći odgovoriti na ovu izjavu. Stvarno mu je Konaković 'spustio'.
Kodex
E jes mu spustio sta bi sad ovaj trebo napustit nba ligu i vratit se u propale klubove tipa Bosne i Slobode i da slusa suplju Konjakovu
JointUnion87
@Kodex Itekako mu je spustio. Nurkicev jedini odgovor moze biti da nastupa za BIH na Eurobasketu i ostavi srce na terenu. Sve drugo bi islo na ruku Konakovicu. I uopste se ne radi o tome da se Nurkic negdje vrati, rijec je o proslosti, valjda razumijes?
dzelil
Nurkic ce sigurno nastupiti za repku i sigurno ostaviti srce na terenu dobro mi znamo da ce to nutkic uraditi stvarno covjek nije imo sanse da ima vise nastupa pa ima je povredu od koje bi mnogi karijeru zavrsili ali Konakovic neka je sram da ista kaze ovome covjeku nije ga uvrijedio rekonje ja mislim da je bio Konakovic bilo ko da je bio to se sigrurno desilo nase talente svako prepusta sjeca te se u-17 momka da nisu imali fovoljno novca za nastavak takmicenja pa jedan vlasnik fisa to plati gdje je tad bio Konakovic a vidim i na Musu se okozili nesto a isto momak koji je sve od sebe dao i uzo ep
Nek_komsiji_crkne_krava
U koju si ti skolu isao? Ni tacke ni zareza. Mora se covjek dobro napregnuti da razumije sta si htjeo reci. Tuga.,,,
Zagor
Kako mu nije spustio, boli me racku i za jednog i drugog, ali ako je istina da je samo 9 nastupa skupio za 27 godina to je bas zalosno.
zak84
@dzelil Kako ce napustiti nesto sto nije bio Dio tog uopste... planinac je onaj nurkic... Kakav se treba Naci... Kurci se po Americi izjavama I Kako je patriots,a ko sto ovaj smrad konakovic kaze odigro 9 utakmica za citav zivot... Seljacina obicna...
Asam85
Pa onda neka drži labrnju zatvorenu i neka radi i dalje ono za šta ga plačaju.
vedin
@Zagor pa kako da igra kad već godinama igraci iz NBA ne mogu nastupiti u kvalifikacijama, a na zavrsnim prvenstvima nismo igrali ima već Boga pitaj koliko godina.
Maestro
E jest mu Dinokio spustio svaka mu čast pa to je jedan političar i lažov koji vas sve izgleda obrlatio da budete na njegovu stranu pa pogledajte gdje kosarkaski klub u kojem je on bio glavni e ovako nam nikad neće bit bolje u državi sa ovakvim političarima i narodom koji odma na jednu njegovu objavu počinje da ga uzvisi.... jadan smo mi narod i dokle god je ovaca za šišanje ovako će nam bit ni zaslužili nismo bolje
JointUnion87
@Maestro , @Boss Ko kaze da Konakovic nije lopov, lazov, prevarant, uhljeb? Gdje ste to procitali? Kazem samo da UPRAVO iz ovih razloga, Nurkic nije trebao ulaziti u prepirku. Mnogo je Konakovic 'namazaniji' od Nurkica. Kontate? Konakovic je gnjida, kao i njegov bivsi ahbab Bakir IzMetbegovic. Samo je zamijenio jaknu.
Denchi
Kakvo samaranje seljobera faktima a i mendzera mu kupusara, kapa dole!!!
BamJunge
RZ88
Kako je ovaj Konakovic namazan na ranu ga privit. Je*en muljator pravo.
JointUnion87
Valja sa SDA izaci na kraj jarane :))) Moras u najmanju ruku biti .ovno koliko i oni :)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.