"A rekao si da tamo nećeš ni za 10 miliona" - Izdajnik i lažov više ulicom neće proći mirno

Sloukas dobio jasne prijetnje

"A rekao si da tamo nećeš ni za 10 miliona" - Izdajnik i lažov više ulicom neće proći mirno

M. Šljivak

Nevjerovatan preokret u karijeri napravio je doskorašnji miljenik navijača Olympiacosa Kostas Sloukas. Čovjek koji je dres tima iz Pireja nosio ukupno 10 godina odlučio se na odlazak u redove mrskog neprijatelja Panathinaikosa i tako je navukao gnjev i bijes od strane navijača crveno-bijelih koji su mu uputili pismo od kojeg mu neće biti dobro.

Kostas Sloukas (33) napravio je veliku izdaju. Grčki košarkaš je napustio Olympiakos i prešao je u redove najvećeg rivala Panathinaikosa, gdje je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan devet miliona eura.

Sloukas je među navijačima tima iz Pireja odmah postao izdajnik. Oni su mu danas posvetili pismo u kojem su mu poručili da je lažov i izdajica.

"Nisi slavio titulu, nisi bio raspoložen, a mi smo ti prišli i razgovarali s tobom. Zahvalio si nam na svemu, posebno za podršku u teškim vremenima. Rekao si nam da želiš ostati u klubu zauvijek, ali da ti smeta što te Bartzokas ne koristi previše."

"Jasno smo ti rekli da je tim sve i da trebaš naći neku sredinu s trenerom, kojeg naravno podržavamo. Stavio si svoj ego iznad ekipe."

Oglasi

"Glavni razlog što si lažov i izdajica je činjenica da smo te zamolili, ako se već ne slažeš s trenerom, da barem ne ideš u Panathinaikos. Skočio si iz stolice i rekao da tamo ne bi ni za 10 miliona eura."

"Čuli smo ranije da planiraš ići tamo i savjetovali ti da to ne činiš. Rekao si da nikad nećeš biti izdajica i da si se odrekao ogromnog novca da dođeš u Olympiacos. Sve ovo dokazuje da si dobar glumac i da si s našim neprijateljima pregovarao odavno, a nama si pričao bajke."

"Nikad nisi bio, niti ćeš biti lider. Vasilis Spanoulis je u 28. godini išao protiv prljavog sistema i promijenio je historiji evropske košarke. On je odbio PAO i zbog toga ga svi u Olympiacosu vole", saopštili su navijači Olympiacosa.

Kostas Sloukas je odrastao u Olympiakosu. Nosio je dres ovog tima od 2008. do 2015. godine, a potom je igrao pet godina za Fenerbahče.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Danas 33-godišnji košarkaš se 2020. godine vratio u Pirej. Ništa nije slutilo da će se velika izdaja desiti, no on je odabrao put bez povratka i sada će morati dobro da pazi kada se bude kretao ulicama Atine.

Sloukas je s Olympiakosom osvojio dvije titule Eurolige, isto je napravio i s Fenerom, a četiri puta je bio prvak Grčke.

Top Komentari

stranputica
Nemoj reći dvaput. a ne razumijem šta se raja ovoliko pali....Oni njemu rekli, Oni njega zamolili.....bože sačuvaj...
0 0
Adrian
Panathinaikos koga sve dovodi a ništa neće napravit.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti