LeBron: Dao sam sve što sam mogao Clevelandu, sjajno je dobiti podršku navijača

King nakon pobjede

LeBron: Dao sam sve što sam mogao Clevelandu, sjajno je dobiti podršku navijača

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James sinoć se vratio u Quicken Loans Arenu te je sa svojim novim timom Los Angeles Lakersima porazio Cleveland Cavalierse sa 109:105.

Bio je to prvi dolazak LeBrona u Quicken Loans Arenu otkad je ljetos napustio Cleveland po drugi put, a navijači su mu priredili toplu dobrodošlicu.

King je nakon meča rekao da mu podrška navijača Clevelanda mnogo znači i da je za taj grad dao sve.

"Proveo sam ovdje 11 godina i trudio sam se da Clevelandu dam sve što mogu, kako na terenu, tako i van njega. Predstavljao sam ovaj grad i ovu zajednicu sa mnogo poštovanja, kao lider tima, primjer cijele franšize i model drugima. Moja porodica i prijatelji su bili u dvorani i sretan sam zbog toga", rekao je LeBron i dodao:

"Vratiti se ovdje i dobiti sve ovo poštovanje je sjajno, kako za mene, tako za cijelu moju porodicu. Poštujem ljude ovdje koliko i oni mene. Uvijek su bili uz tim, posebno kada smo jurili šampionski prsten", rekao je James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi