Lojo: Pokazali smo kvalitet, potrudićemo se da pobijedimo

Trener ŽKK Play Off pred gostovanje u Tuzli

Lojo: Pokazali smo kvalitet, potrudićemo se da pobijedimo

Košarkašice Play Off-a sutra gostuju kod KK Jedinstvo u okviru 9. kola Premir lige BiH.

Trener ove ekipe Goran Lojo smatra da će sutrašnja utakmica biti veliki derbi i da njegovim košarkašicama sigurno neće biti lako.

"Sutrašnja utakmica s pravom nosi epitet derbija jer se sastaju dvije neporažene ekipe. Jedinstvo je kvalitetna i mlada ekipa, koja pruža dobre partije u domaćem prvenstvu. Mi u svaku utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno i tako će biti i sutra", rekao je Lojo i dodao:

"U drugom dijelu regionalne lige smo pokazali svu našu snagu i kvalitet noseći se apsolutno ravnopravno sa svim protivnicima i uz malo sportske sreće mogli smo imati nekoliko pobjeda više. Sada smo se u potpunosti okrenuli domaćem prvenstvu gdje imamo jasno postavljene ciljeve, te na taj način pristupamo svakoj utakmici i svakom protivniku". 

Lojo je poručio da su sve igračice spremne i da je atmosfera u ekipi odlična.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Sutra očekujemo jednu kvalitetnu utakmicu, a mi ćemo kao i uvijek do sada pružiti svoj maksimum i potruditi se da dođemo do nove pobjede", poručio je Lojo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti