Navijač Lakersa je mogao dobiti 55.000 dolara, ali sve se pretvorilo u noćnu moru

Povrijedio se

Navijač Lakersa je mogao dobiti 55.000 dolara, ali sve se pretvorilo u noćnu moru

Edmir Škorić

Navijač Los Angeles Lakersa imao je prilikuda osvoji 55.000 dolara uz podršku 19.000 navijača sa tribina dvorane u Los Angelesu, ali je na kraju nastradao i obrukao se.

Navijač Lakersa po imenu Anthony ležao je na podu okrenut leđima, pošto se samo srušio nakon udarca kojim je namjeravao osvojiti 55.000 dolara.

Lejkersi su sinoć igrali protiv Houston Rocketsa i pobijedili su 105:104 zahvaljujući 37 poena Lebrona Jamesa. Bio je to pravi košarkaški triler, a vrhunac već na poluvremenu.

Tradicionalno se u NBA ligi nagrađuju fanovi od strane sponzora. Jedan od njih mogao je ostvariti veliku zaradu, no morao je pogoditi šut sa pola terena.

Nesretni navijač ne da nije pogodio koš, nego je nakon izbačaja doživio povredu, pa je pao na parket. Nekoliko metara je teturao, onda se uhvatio za leđa i na kraju završio na podu.

Oglasi

Moderator je pomogao navijaču da se podigne, te mu je rekao da će imati još jednu šansu ali u šutu za tri poena, no ni to nije pogodio.

Slaba je to utjeha, ali ostaje mu barem da su Lakersi došli do pobjede protiv starog rivala iz Houstona.

Pored Jamesa, istakao se i Anthony Davis sa 27 poena i 10 skokova, dok je Reaves ubacio 17, a Hachimura 11 poena. Kod gostiju najbolji su bili Brooks sa 24 i Sengun sa 23 poena i 10 skokova.

Lakersi su na omjeru 8-6 nakon 14 kola, a za dva dana ugostit će Utah Jazz i pokušati da uvežu i treću pobjedu. Što se Rocketsa tiče, oni su na omjeru 6-5 i u narednom meču gostuju Golden State Warriorsima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti