LeBron je pronašao način da cijeli svijet priča o njemu i bez majstorskih poteza

Zanimljiva scena

LeBron je pronašao način da cijeli svijet priča o njemu i bez majstorskih poteza

M. Šljivak

LeBron James odigrao je još jednu vrhunsku utakmicu u dresu Los Angeles Lakersa. S 37 poena je vodio tim do pobjede nad Houston Rocketsima (105:104), a pored sjajne košarke koju je prikazao LBJ je imao zanimljivu scenu sa saigračem Christianom Woodom.

LeBron James uskoro će proslaviti 39. rođendan, ali usprkos činjenici da je najstariji igrač lige on je po kvaliteti još uvijek na samom vrhu lige.

To dokazuje iz utakmice u utakmicu, igra zaista fenomenalnu košarku, a protekle noći je s 37 poena srušio Houston Rocketse.

Ipak, pored odlične igre James je tokom druge dionice privukao pažnju zbog jedne zanimljive situacije sa saigračem Christianom Woodom. Oduševio je mnoge.

LBJ je simulirao kako puši džoint, usput ga je 'dodao' Christianu Woodu, a ova scena je izazvala veliku pažnju među fanovima NBA lige koji su oduševljeni ovim snimkom.

Oglasi

Je li ovo novi vid slavlja legendarnog košarkaša znat ćemo u narednom periodu, ali svakako je nešto novo od strane jednog od najvećih igrača svih vremena.

LeBron James igra svoju 21. NBA sezonu. U dresu Lakersa mu je šesta, a s gotovo 39 godina je na prosjeku od 25.5 poena, 8.3 skokova i 6.3 asistencije po meču.

Tokom bogate karijere LBJ je na prosjecima od 27.2 poena, 7.5 skokova i 7.3 asistencija, a pored Lakersa igrao je za Miami Heat i Cleveland Cavaliersima. Sa svim timovima je osvajao titule prvaka.

Lakersi ove sezone pod njegovim vodstvom izgledaju zaista dobro. Trenutno su na omjeru od osam pobjeda i šest poraza i djeluju mnogo uigranije u odnosu na neke prošle sezone.

James je naravnu tu glavni lik oko kojeg se sve vrti. Ima i dobru podršku kolega i vidjet ćemo koliko tim iz Los Angelesa ove sezone može napraviti.

Oglasi

Najnovije vijesti