Marica Gajić se oglasila nakon historijskog uspjeha: Niko nema srce kao mi!

Jedna od najboljih bh. košarkašica

Marica Gajić se oglasila nakon historijskog uspjeha: Niko nema srce kao mi!

Eldar Ganibegović

Nakon jučerašnje pobjede protiv Japana, ženska košarkaška reprezentacija BiH plasirala se na Svjetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Australiji.

O Jonquel Jones su sve priče ispričane, jasno je da je dama s Bahama naša najbolja košarkašica i ona koja nosi najviše zasluga za uspjehe ove selekcije u proteklom periodu, ali u Osaki se osjetio nedostatak žile kucavice naše selekcije, Marice Gajić.

Ona je stigla s ekipom u Japan, povrijedila se na jednom od treninga i vratila u Francusku gdje je nastavila s oporavkom. 

Nakon historijskog uspjeha naše selekcije oglasila se porukom na Instagramu koja će odjeknuti u Bosni i Hercegovini i srcima svih onih koji vole ovu državu, ma gdje bili rasuti širom Evrope i svijeta.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo za žene:

"Bosna i Hercegovina se po prvi put u istoriji plasirala na Svjetsko prvenstvo u košarci, i to na koji način? Pobjedom protiv Japana, finaliste prošlogodišnje Olimpijade, pa malo li je?! Ne mogu da nađem prave riječi kojima bih opisala žal što nisam mogla biti na terenu sa njima ovaj put. Ne mogu opisati ni težinu trenutka kada sam se morala pozdraviti sa njima i otići iz Japana. Isto tako je neopisiv osjećaj radosti gledati ih kako se bore i čine me ponosnom, kao i sve vas, vjerujem. Volim vas i niko nema srce kao mi! Čestitke cijelom timu! Idemo u Sidnej!", napisala je Marica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ7CrE9NKyW/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Top Komentari

King_Kenny
...Marica zvana "Povreda".
0 7
karlhajncbrazzzo
Da dodam umjesto Marice, naprijed Bosno i Hercegovino!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi