NBA pojačanje za Crvenu zvezdu

Posao potvrđen

NBA pojačanje za Crvenu zvezdu

M. Šljivak

KK Crvena zvezda dobio je fenomenalno pojačanje. Novi član beogradskog kluba je crnogorski krilni centar Marko Simonović (23) koji stiže iz Chicago Bullsa.

Marko Simonović postao je novi igrač KK Crvena zvezda. Crnogorski krilni centar dogovorio je saradnju s beogradskim timom i posao je ozvaničen potpisom dvogodišnjeg ugovora.

Posao je prvo potvrdio i najpoznatiji menadžer u Evropi Miško Ražnatović, koji vodi brigu o karijeru ovog 23-godišnjaka, a zatim je sve ozvaničio i beogradski klub.

Simonović je bio velika želja crveno-bijelih i sasvim sigurno će 213 centimetara visoki košarkaš predstavljati veliko pojačanje pod košem.

Oglasi

Marko Simonović je protekle dvije godine proveo u NBA ligi kao član Chicago Bullsa koji su ga birali kao 44. pik drafta 2020. godine.

Nije se međutim naigrao previše u timu iz Chicaga. Nastpuo je u svega 16 utakmica uz 1.9 poena po utakmici.

Većinu vremena crnogorski košarkaš je igrao u G ligi za Windy City Bullse gdje je u prošloj sezoni imao double-double učinak od 16 poena i 10 skokova po utakmici.

Ovaj 23-godišnjak je profesionalnu karijeru počeo u Mens Sani iz Siene, zatim ju je nastavio u Olimpiji i Roseto Sharksima.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Korak naprijed mu je bio dolazak u Megu 2019. godine. Tu je proveo dvije godine i potom je uslijedio odlazak u najjaču košarkašu ligu svijeta.

Ipak, s obzirom na to da nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna, povratak u Crvenu zvezdu najbolja je moguća opcija i imat će priliku da se pokaže na velikoj sceni.

Top Komentari

stranputica
Još dok je igrao u Megi i Olimpiji bio je odličan, sada je još jači i skusniji sigurano će biti veliko pojačanje pod košem....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi