Mega prvi šampion juniorske ABA lige, Igokea treća

Mega prvi šampion juniorske ABA lige, Igokea treća

M. Šljivak

Košarkaši Mega Bemaxa prvi su šampioni juniorske ABA lige. Tim iz Sremske Mitrovice savladao je danas u finalu u Laktašima Crvenu zvezdu rezultatom 82:60.

Meč srpskih timova prelomljen je u trećoj dionici. Mega je ovaj dio igre dobila sa 22:9, da bi dodatno prednost povećali u posljednjoj četvrtini i na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu od 22 poena razlike.

Andrija Marijanović je sa 25 poena predvodio Megu, Goga Bitadze je dodao 17 poena i osam skova, dok je Nedeljković ubacio 16 poena. Kod Zvezde Paunović je ubacio 14 poena.

Treće mjesto osvojila je Igokea. Bh. tim je pobijedio podgoričku Budućnost rezultatom 77:74, a najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dalibor Ilić sa 21 poenom.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Sa druge strane Andrija Slavković je ubacio 30 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi