Mejdan nakon 34 godine u novom ruhu za Zmajeve

Velika zainteresiranost navijača

Mejdan nakon 34 godine u novom ruhu za Zmajeve

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U petak u Mejdanu će se vjerovatno odigrati jedna od najvećih utakmica koje je ova kultna dvorana u Tuzli vidjela.

Naša seniorska košarkaška reprezentacija ugostiće reprezentaciju Francuske krcatu NBA i uuroligaškim zvijezdama. Jedinstvena prilika da se na jednom mjestu vide Nando De Colo, Boris Diaw, Rudy Gobert, Nikola Batum, Evan Furnije sigurno sada i opet ko zna kada .

Za tu priliku i Mejdan se dodatno ušminkava kako bi svi aspekti ovog istinskog košarkaškog spektakla bili na vrhunskom nivou.

Zanimljivost je sigurno, da od otvorenja dvorane 1984. godine klupe za igrače su bile na jednom mjestu, odnosno blizu izlaza iz dvorane Mejdan. Mnogi timovi i košarkaši su gostovali u Mejdanu, te prvi put nakon 34 godine one će biti pomjerene, odnosno postavljene na mjestu gdje obično svoj posao obavlja 'sedma sila'.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Sigurno je da će se u Mejdanu tražiti mjesto više s obzirom na veliku zainteresiranost navijača.

Top Komentari

criticos
Ako nemate printer, recite da doniram.
19 3
Kigen
Samo naprijed❤️BOSNA❤️
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti