Mijović do daljnjeg na klupi Budućnosti

Zamijenit će Subotića

Mijović do daljnjeg na klupi Budućnosti

U Budućnosti iz Podgorice donijeli su odluku ko će voditi tim u nastavku sezone.

Poslije pet utakmica crnogorski klub se sporazumno razišao sa Slobodanom Subotićem, a potraga za njegovim nasljednikom nije trajala dugo, jer su ga pronašli u svojim redovima.

Odlukom uprave kluba Budućnost će do daljnjeg voditi dosadašnji Subotićev pomoćnik Petar Mijović, koji je "plave" već imao priliku da vodi, a to je i zvanično potvrđeno.

"Obavještavamo javnost da će, shodno odluci uprave kluba, našu ekipu do daljnjeg voditi Petar Mijović. Bez obzira na trenutnu poziciju, klub ne odustaje od borbe za opstanak u Eurokupu, kao i borbe za nastavak uspješno započete ABA ligaške sezone”, piše u saopštenju Budućnosti.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mijović će debi imati u nedjelju kada Budućnost u 20:00 sati igra protiv Primorske u ABA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi