Prkosi godinama: Spektakl u Jablanici i još jedna maestralna partija Mirze Teletovića

Vodio svoj tim do pobjede

Prkosi godinama: Spektakl u Jablanici i još jedna maestralna partija Mirze Teletovića

E. Škorić

Proslavljeni bivši bh. reprezentativac Mirza Teletović u 36. godini briljira na parketima u BiH.

Teletoviću je preostalo da "igra za svoju dušu" i u svojoj Jablanici. U dresu Turbine konstantno briljira, iz meča u meč, a ovaj put je bio najefikasniji sa 25 poena u 93:86 pobjedi Turbine nad KK Orlovik Nansi iz Žepča.

Sinoć su tribine Jablaničkog sportskog centra bile ispunjenje do posljednjeg mjesta. Publika je imala priliku da prisustvuje jednoj zaista lijepoj košarkaškoj utakmici, koju su priredili igrači domaćeg i gostujućeg tima.

Na kraju su domaći imali više motiva, želje i kvaliteta da ostvare pobjedu, no čeka ih uzbudljiv revanš u Žepču.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Osim Teletovića dobar je bio i Aldin Dželmo sa 24 poena, dok je Vasilije Šaraba ubacio 16 poena.

Top Komentari

Baco
Nikada izdaju necemo zaboraviti,smrdo izdajnicki!
2 7
Slana_carsija
Mirza, umjesto što ideš na rekreaciju, dobro bi bilo da se malo baviš poslom u KSBIH. Košarka nam propada. Ovo što rade reprezentacije nije pokriće. I u fudbalu je reprezentacija dugo vremena izvlačila blato, pa tek kad smo vidjeli da Džeko ne može davati golove, asisistirati i braniti, onda smo vidjeli koliko smo propali
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi